Att duka med dessa små piccoloflaskor på sommarfesten blir en härlig färgklick.

Det är inte så lätt att hitta blommor att dekorera bordet med nu när det mesta blommat över redan. Eller blåst ner…  

Ett friskt och härligt bubbel som passar perfekt som drink med gott tilltugg, till salladen eller bara som den är. Ett perfekt alternativ till oss som gärna hoppar över snapsen på midsommarbordet.
(Art nr: 77024)

Bakom True Colours finns ett viktigt budskap:

”True Colours skapades för att hjälpa och stötta människor i HBTQ-communityn och deras släkt och vänner. Eftersom en del av försäljningen går direkt till Regnbågsfonden bidrar alla som köper True Colours till att människor i hela världen får förutsättningar att vara sig själva utan att behöva vara rädda för att bli förföljda”.

 Något som är riktigt gott att servera till är kidneyhummus. Gärna serverad på vitlöksbröd.

Kidneyhummus

190 g Kidneybönor (avrunna och sköljda)
1 msk tahini
Saften från en halv citron
0,5 -1 msk olivolja 
2 vitlöksklyftor
Salt – smaka av
(Grovmalen svartpeppar)

Kör kidneybörnorna i mixer tills de är mixade men har lite struktur kvar.
Blanda sedan i tahini, citronsaft, olivolja och pressa i vitlöksklyftorna.
Rör om och smaka av med salt (och grovmalen svartpeppar).


Eller dessa små bruchettas med kronärtskockskräm, stekta sparristoppar och rostade pinjenötter.

Skär skivor av en baguette, gärna en surdegsbaguette.
Stek skivorna i olivolja och låt de sedan rinna av på hushållspapper.
Klicka sedan på kronärtskockskräm (finns färdig på burk) och toppa med smörstekta sparristoppar och rostade pinjenötter. 
Dra ett par varv med svartpepparkvarnen över och lägg på ett litet basilikablad.
Försvinnande goda!!

En riktigt härlig midsommar önskar jag er ❤