Etiketter

, , ,

För någon vecka sedan fick jag en kasse inspiration i handen när jag passerade Stureplan och oj vad glädje jag har haft av den.
Santa Maria delade ut produkter och recept ur deras nya serie Street food. Maträtter som ska gå snabbt att tillaga. Med lite hjälp av deras nya produkter. 

Jag som älskar att laga och framförallt äta god mat var ytterst tacksam för den här inspirationen. Den behövdes kan jag säga 😉 Ibland står det still och jag kommer inte på alls vad vi ska äta här hemma. 
(Kräsen som attan är jag också…)

Rätten ovan, Pulled cauliflower, är en av favoriterna i recepthäftet och har redan gjorts ett par gånger här hemma. I min egen version.
Istället för att servera den ugnsrostade blomkålen i en wrap (enligt receptet), serverade jag den i en *tortillakorg. Och med rostade cashewnötter istället för pekannötter. Med syrade grönsaker och rysk yoghurt (finns på burk) istället för matlagningsyoghurt. Och så pressade jag lime över allt. Jag älskar lime och använder det ofta i matlagningen.

Receptet på Pulled cauliflower (från Santa Maria) hittar ni –>här<-

*Tortillakorgar gör man enkelt genom att trycka ner ett färskt tortillabröd i en skål och värma det på hög effekt i mikron en minut. Låter det svalna (ock torka undertill) och sedan är det bara att fylla med önskat innehåll.