Etiketter

, , ,

I fredags morse...  I väntan på att bli upphämtad för att åka till Karlstad. Till Vin & Deli-mässan som gick av stapeln där nu i helgen.

I fredags morse…
I väntan på att bli upphämtad för att åka till Karlstad. Till Vin & Deli-mässan som gick av stapeln där nu i helgen.

I fredags morse styrdes kosan mot Karlstad och Karlstad Vin & Deli.
En mässa jag hört mycket talas om och verkligen sett fram emot att åka till.
Två dagars jobb stod på agendan och oj vad roligt det har varit.

Bara att komma tillbaka till Karlstad som jag inte varit i på jättelänge var så kul (och såg helt annorlunda än jag mindes det…)
Det är verkligen en charmig stad som myllrar av restauranger, barer och hotell. Dessutom ramar Klarälven in stan så fint.

215_2757
Mässan pågick i fredags eftermiddag och hela lördagen.

Vilken härlig stämning och så mycket folk!! Det var utsålt på biljetter till mässan långt innan den började och kön ringlade sig lång en bra stund innan de öppnade båda dagarna. Tala om en poppis mässa :-).

Det fanns så mycket gott, både vin, delikatesser, choklad och mycket annat – som det alltid gör på sådana här mässor.
Jag för min del höll mig gärna i närheten av våra trevliga bordsgrannar Artisan Bread… för deras goda bröd, bullar och semlor.
Godare köpesemlor har jag aldrig ätit för övrigt.

215_2771

215_2784
Mums!

215_2782

img_5263

I fredags kväll när vi vara klara på mässan så promenerade vi ut i snöstormen och tog oss till en mysig Tapasrestaurang för lite sen middag. Sååå mysigt och så gott.
Lägg namnet Barón på minnet om ni besöker Karlstad och vill äta gott :-).
Vi fick tipset av några besökare på mässan och bokade bord direkt.

onhu1351

Morgonen därpå möttes vi av en fantastisk frukost på vårt hotell. Alltså jag vet inte om jag någonsin mötts av en så genomtänkt, riklig, kladdfri och välorganiserad hotellfrukost som denna.

Jag brukar undvika att gå ner och äta frukost när den har pågått ett tag för det brukar bara vara rörigt, slut på saker och allmänt kaos.

Igår kom jag ner vid 9.00 och trots en hel del gäster så såg frukostbuffén ut som att den just börjat fast den faktiskt pågått i 3(!) timmar.
Förutom att sortimentet var mer än rikligt så fanns det  t o m en liten avdelning endast för glutenfria produkter, t o m en brödrost för endast glutenfritt bröd!.

Personalen måste ha haft osynlighetskostymer på sig för ingenting var slut, det fylldes på hela tiden fast det inte märktes. Allting tydligt uppmärkt.
Frukosten på Scandic Winn imponerade verkligen!

Efter frukosten fortsatte vi dag två på mässan och när klockan slog 18.00 var mässan över för den här gången och det bar av hemåt igen.
Två otroligt lyckade och roliga dagar med massor av möten med härliga besökare.
Jag längtar redan tills nästa års Vin & Deli i Karlstad 🙂

Väl hemma var det härligt att få vakna upp idag till sol och klarblå himmel och äntligen  få dra på sig pjäxorna och ta ett varv på sjön med långfärdsskidorna…

img_5302

img_5303

img_5304

Trevlig söndagskväll på er alla!