Etiketter

, , ,

215_0080

Vårt kök och vardagsrum här hemma har förvandlats till ett spökställe med spindelväv mest överallt och döskallar liggandes här och var. 
Spindlar på matbordet varvandes med stora vitlökar för att hålla de fruktade vampyrerna på avstånd. Det äts godis i form av ögon där blodfärgad sörja rinner ut ur mungiporna…
Ja det är klar Halloweenfeeling hos oss just nu 😉

215_0062

215_0149
Inspirerad av ett event jag var på tidigare i veckan har vi dekorerat matbordet i lite Halloweenstil.

215_9987
Sheraton hotel bjöd in till Halloweenpyssel där Anitha Schulman visade oss sina kreativa och fiffiga tips på att dekorera middagsbordet till Halloween.

Ovan ordnar hon med ett arrangemang av en itusågad dödskalle fylld med oasis att trycka ner dekoration i. Väldigt effektfullt!

215_9991
Vem skulle inte vilja slå sig ner vid det här middagsbordet och njuta av en riktig festmåltid?
Ett bord rikligt dekorerad med höstlöv, pumpafrön, en stor gren med små värmeljus fastlimmade (i metallhållare) och tallrikar i olika färger. Så läckert!

215_9969Vi fick även tips på att pimpa Hallowennpumpan med borr istället för med kniv.
Borrar man ut en hel del hål upptill kan man ha ljus i pumpan och röken har någonstans att komma ut.

Här har Anitha nämligen skurit bort botten stället för toppen på pumpan.

img_4447
En tradtionell pumpa utskuren med kniv. Även den med botten bortskuren istället för toppen.

215_9958
Vi bjöds på smågodis ur dessa snygga glasskålar 🙂

215_0001Vi fick även smaka på lite olika smårätter – alla med pumpa i på något sätt.
Bland annat en god och het 
pumpasoppa.

215_0051Måsta bara avsluta inlägget med den här dödskallen som Sebastian har givit hår. Eller rättare sagt en bit spindelväv som han tryckte på som en peruk istället. Love It!