Etiketter

, , ,

Det blev en tur till stan idag igen för lite ärenden.

Sådana här av- och på-dagar vädermässigt är det svårt att klä sig tycker jag.
Solen gassade för fullt på förmiddagen och sedan kom det skurar som hette duga och då kyldes luften snabbt ner.
Och så kom solen tillbaka och det blev hett igen och så där höll det på.

När vi sedan kom hem på eftermiddagen så var det strömavbrott.
Ingen fara på taket direkt när det är sommar och ljust och så men lite snopet ändå.

När strömmen väl kom tillbaka var det dags att sno ihop lite middag.
Det fick bli favoriten här hemma just nu när det kommer till bolognese, Paolos bolognese.
Den går verkligen hem hos oss. Den är vegetarisk och fungerar som en bas till en riktig köttfärssås.

Men vi tycker den är så god så vi värmer upp den i kastrull och äter den som den är, med riven parmesanost till.
Tagliatelle till det och vips var maten klar. En riktig lifesaver 😉

Jag hade dessutom köpt med mig ciabatta hem som jag skar upp i skivor och stekte lite lätt i olivolja och flingsalt.
På de brödskivorna, crostinis bredde jag på Kalamata crush, från Terre à Terre i Brighton. Supergott!

D30_9926
Crostinis med Kalamata crush
.

 

D30_9935
D30_9919

D30_9944
Och tagliatelle med Paolos bolognese – molto bene!

A presto!