Etiketter

, ,

Image

Var det inte vår igår och i förrgår?
I min värld var det det i alla fall. 

Hursomhelst idag blir det en favoritsallad till middag. Med vitlöksfrästa brödkrutonger till.
Kombinationen avocado, parmesanost och brödkrutonger är en bra salladsbas tycker jag.
Till dessa ingredienser kan man lägga till det mesta och det blir gott.
Det blev rökt lax i skivor, tomater och blandad sallad som fick göra ingredienserna ovan sällskap idag.
Och lite rostade sesamfrön strött ovanpå allt.
Image

Ingredienserna till den här salladen får ni nedan. Anpassa sedan mängden efter hur många som skall äta.
Det är svårt att ange mått när man gör sallad tycker jag.

Ingredienser:

Blandad sallad eller den sallad sallad ni själva föredrar helst.
Rökt lax i skivor
Cocktailtomater, blandade sorter (Den här årstiden är det bara cocktailtomater jag använder.)
Avocados
Hyvlad parmesanost
Brödkrutonger stekta i olivolja, pressd vitlök och flingsalt.
(För att få extra knaprighet kan man välja ett surdegsbröd att göra krutonger av.)
Rostade sesamfrön att strö över.

Ta önskad mängd av varje ingrediens och blanda ihop till god en god sallad.
Ät och njut!