Gino är en gammal goding som man ofta fick som efterrätt under en period.
Nu var det ett bra tag sedan jag åt den men ååh vad god den är.
Och det bästa av allt är att den går blixtsnabbt att göra.

Man kan välja vilka frukter och bär man vill och jag valde de klassiska ingredienserna för att det är så gott och vackert.

Innan de gratinerats i ugnen såg de ut så här:
Image

och efter de hade gratineras såg de ut så här med en klick glass till…
Image

Ingredienser:

Jordgubbar
Bananer
Kiwi
Vit choklad
(Ni får måtta själva vad ni tycker är lagom.)

Glass till servering

Jag började med att smörja de ugnsfasta formarna lite innan.
Sedan skar jag upp frukterna och fyllde skålarna. Rev vit choklad över och gratinerade dem i ugnen under passning. Det gick väldigt fort i vår ugn!
Det står i receptet att man skall sätta ugnen på 200 grader och grädda i 10 min.
Passa för säkerhets skull!!
Det är väl lite olika från ugn till ugn.

Ha en underbar fredagkväll ❤