Etiketter

Image
Den här dippen hade jag dille på att göra under en period. Nu var det dock ett tag sedan.
Så det blev ett kärt återsmakande 🙂 
Den är superenkel att göra om man har ingredienserna hemma.

125 g roquefortost eller Saint Agur tex.
1/2 dl gräddfil
2 mogna avocados
1/2 dl hackad inlagd grön jalapeno
2 salladslökar
1-2 krm paprikapulver
Tortilla/nachoschips

Mosa avocados och osten. Hacka jalapenon och salladslöken och blanda ihop allt med resten av ingredienserna. salta om det behövs, smaka av först. Pudra med lite paprikapulver ovanpå.
(Behöver inte pudra så mycket som jag gjorde, det bara kom… Men paprikapulver är inte starkt så det är ingen fara.)
Jag strödde lite färska korianderblad runtom som dekoration, men det är ju självklart valfritt 🙂

Ställ in dippen i kylen en stund innan den ska serveras tillsammans med nachoschipsen.
Njut med någon passande dryck till.

Ha en härlig lördagkväll!