Etiketter

, ,

Jag har tidigare nämnt att jag älskar rester. På något sätt blir de flesta maträtter ännu godare när de blivit en dag gamla.
(Kanske för att man slipper laga dem ännu en gång och bara får värma upp dem. Man blir en gäst till sig själv liksom, jag vet inte, men jag gillar det.)
Smörgåstårta tex. blir ju ännu godare när den fått ”goffa till sig” en dag extra från det att man gjort den.
Idag hade jag inga gamla rester i form av maträtter utan mera i form av ingredienser.
Och vips var dessa himmelska mackor ett faktum:
Image
Ingredienser till dessa:

En bit baguette delad på mitten
Några skivor Breasaola
Några skivor chèvreost
Pumpafrön
Lite honung att ringla över när chevrebaguetterna är varma
Lite balsamicoglace att ringla över när allt är upplagt
Grönsallad
Soltorkade cocktailtomater

Sätt ugnen på 200 grader.
Lägg upp sallad och cocktailtomater på en tallrik. 
Lägg bresaola och chèvre på de delade baguetterna och strö lite pumpakärnor över.
Sätt in bröden i den uppvärmda ugnen i ca 7-10 min eller tills de fått en fin gyllen färg.
Lägg upp de varma baguetterna på tallriken med sallad och ringla honung över chèvren.
Ringla lite balsamicoglace över hela rätten om så önskas.
Ät och njut!