Image
Det blev det till lunch igår.

Tomatsås:
1 burk krossade tomater
Olivolja till stekning
2 vitlöksklyftor
1/2 dl soltorkade cocktailtomater, hackade
1/2 msk honung
1 msk tomatpuré
Torkad basilika
Buffelmozzarella
Salt och svartpeppar
Färsk basilika

Fräs de pressade vitlöksklyftorna en kort stund i olivolja.
Häll därefter i en burk krossade tomater och rör om på sjudande värme.
Tillsätt sedan resten av ingredienserna: de hackade cocktailtomaterna, honungen, tomatpurén och låt sjuda ihop en 10 min. Smaka sedan av med torkad basilika, salt och nymalen svartpeppar.
Under tiden såsen görs så koka upp valfri pasta enl. anvisning.

Servera sedan varm pasta med rykande varm tomatsås till.
Toppa med några skivor buffelmozzarella, några färska basilikablad, nymalen svartpeppar och flingsalt. 
Jag ringlar dessutom lite god olivolja över hela rätten, men det är ju jag det 😉